De Chillheid op Bali

Bali, het eiland van de chillheid zelve. Jazeker, na 4 dagen Singapore naar Bali gevlogen voor een twee weekse ‘vakantie’.
We komen laat aan op het vliegveld op Bali en na een half uur taxi komen we aan bij onze prachtige villa… Althans, dat laat de Booking.com website zien, dat het er mooi uit ziet.
Eerst maar slapen, dan zien we bij daglicht of dat echt zo is…

Sunset
Yes, it’s so beautifull…

De vorige dag hebben we besloten om niet veel te gaan ondernemen de eerste dag op Bali. Maar na een paar uur relaxen en genieten besluiten we toch maar een een scooter te gaan huren. Voor nog geen vijf euro per dag, kan je dat ook niet laten liggen. We huren de scooter voor twee dagen, en bezoeken de volgende dingen:

  • Pandawa Beach
  • Taman Sari Beach
  • Patung Garuda Wisnu Kencanu
  • Puru Luhur Uluwatu Tempel
  • Padang Padang Beach

Patung Garuda Wisnu Kencanu

Het bijzondere aan deze bezichtiging is dat ze pas sinds 2018 zijn begonnen met bouwen. Het staat nog nergens in de boeken, alleen de tempel steekt overal bovenuit, waardoor het al snel een trekpleister is voor de toeristen op het zuidelijke deel van het eiland.

Na twee dagen scooter rijden op het zuidelijke schiereiland van Bali is het morgen tijd om het binnenland in te gaan. Richting Ubud!

Eén gedachte over “De Chillheid op Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven